Van Essen Advocaten nu ook voor uw civiele kwesties: welkom nieuwe collega Michelle Vrolijk!

In Blog, Nieuws

Van Essen Advocaten nu ook voor uw civiele kwesties: welkom nieuwe collega Michelle Vrolijk!

Van Essen Advocaten is van oorsprong een zeer gespecialiseerd strafrechtkantoor. Binnen ons kantoor zijn daarom stuk voor stuk gepassioneerde strafpleiters werkzaam. Maar Van Essen Advocaten breidt haar dienstverlening verder uit! En daarom verwelkomen wij onze nieuwe collega, mr. Michelle Vrolijk. Michelle zal binnen Van Essen Advocaten verantwoordelijk zijn voor het verder uitbouwen van de civiele en bestuursrechtelijke praktijk. Momenteel is Michelle als jurist aan ons kantoor verbonden en zal zij op korte termijn herintreden als advocaat.

Graag wil ik mijzelf aan u voorstellen. Mijn naam is Michelle Vrolijk. Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Master Arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit. Sinds 2010 ben ik tijdens mijn studie werkzaam geweest bij een Haarlems advocatenkantoor, waar ik in december 2013 ook ben beëdigd als advocaat. Na zeven jaar binnen de advocatuur heb ik een uitstapje gemaakt naar het bedrijfsleven, waar ik als bedrijfsjurist werkzaam ben geweest bij een uitzend- en detacheringsorganisatie. Sinds deze week heb ik mij met veel plezier aangesloten bij Van Essen Advocaten, waar ik op korte termijn zal herintreden als advocaat.

Binnen de volgende rechtsgebieden kunnen zowel ondernemers als particulieren bij mij terecht: arbeidsrecht, cao-recht, ondernemings- en verbintenissenrecht (contractenrecht), incasso’s, transportrecht en bestuursrecht. Daarnaast heb ik een bijzondere interesse voor de uitzendbranche en de logistieke sector.

Wilt u de arbeidsovereenkomst met een werknemer beëindigen? Betaalt uw werkgever uw salaris niet meer? Komt uw business partner zijn afspraken niet na? Heeft uw klant gebruik gemaakt van uw diensten, maar wordt de factuur niet betaald?

Naast juridisch advies of het voeren van gerechtelijke procedures, kunt u bij mij ook terecht voor het opstellen van overeenkomsten. U vertelt mij wat uw wensen zijn en ik zorg voor een document op maat. Denk bijvoorbeeld aan arbeidsovereenkomsten, een personeelshandboek, algemene voorwaarden, samenwerkingsovereenkomsten, zzp-overeenkomsten, koopovereenkomsten, privacy-statements en reglementen.

Heeft u behoefte aan juridisch advies? Profiteer nu dan van het gereduceerde tarief voor een jurist. U kunt mij telefonisch bereiken op telefoonnummer +31 (0) 203080085 of per mail via vrolijk@vanessen-advocaten.nl.

Recent Posts

Laat een bericht achter