Consulten

Hoge advocaatkosten schrikken mensen vaak af om een advocaat in de arm te nemen. Daarom hebben we voor u bij Van Essen Advocaten de mogelijkheid om een enkel consult te plannen en betalen.

Hierbij bepaalt u zelf met welke advocaat u wenst te spreken en voor welke duur. Iedere advocaat heeft een eigen specialisme en uurtarief. De minimumduur van een consult is 1 en de maximumduur 3 uur. Wij kunnen u in dit consult vaak al voldoende van dienst zijn of bieden u minstens inzicht in de haalbaarheid en kosten van eventuele vervolgprocedures.

U maakt op deze manier ook goed kennis met de advocaat naar keus en kunt hierna vrijblijven en in alle rust beoordelen of u een verdere procedure wenst en zo ja of u dat met deze advocaat aan uw zijde wilt.

U kunt ervoor kiezen een consultgesprek te laten plaatsvinden bij ons op kantoor, maar ook telefonisch of via Skype.

Tot slot staat betaalgemak bij ons voorop.
 U kunt het consultgesprek direct via onze website bestellen en betalen, maar ook gewoon via een mail of telefoontje naar ons kantoor waarna u de betaling voorafgaande aan het consult via een contante danwel pinbetaling op ons kantoor kunt voldoen.

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

KIES DE ADVOCAAT VOOR UW CONSULT

MR. MARIELLE VAN ESSEN

MR. ZAHRA BOUFADISS

MR. JUSTIN KÖTTER

MR. MIKE JONK

MR. MICHELLE VROLIJK

Van Essen Docs

Indien u niet de middelen of tijd hebt om een advocaat van ons kantoor te consulteren, dan bieden we hieronder voor een bescheiden bedrag de zogenoemde Van Essen Docs aan. Deze docs zijn ebooks met verschillende onderwerpen geschreven door de advocaten van ons kantoor binnen hun specialisme.

Met de ebooks van Van Essen Advocaten bent u verzekerd van de juiste en actuele informatie over de onderwerpen van uw interesse.

Wees u er wel van bewust, dat het recht steeds aan verandering onderhevig is en dat uw doc een jaar later verouderd kan zijn. Gezien de lage kosten, adviseren wij u dan opnieuw een dan bijgewerkt doc te bestellen.
 U ziet op ieder doc wanneer dit voor het laatst is bijgewerkt.

Wij proberen steeds over nieuwe onderwerpen te schrijven. Heeft u een tip of verzoek voor een onderwerp, laat ons dat vooral weten op info@vanessen-advocaten.nl!

Klik hier voor de algemene voorwaarden.